Allmänt » Sida 3

 • Veckans länkar 2011-12-31

  Även under julen kommer det postnyheter - och vi samlar ihop dem. Vi har skrivit om julhandel och bedrägerier på nätet, - och om Timbuktus kläder som irrat runt över halva landet på grund av en tabbe hos Posten.

 • Polisen skickade pistol och kula till fånge

  I år har det uppmärksammats två gånger att Polisen har skickat laddade vapen med Posten. Nu har de skickat ett paket innehållande pistol och kula - till en fånge på Kumla-anstalten.

 • Timbuktus kläder på villovägar (Musikhjälpen 2011)

  Musikhjälpen auktionerade ut en hel del unika saker på Tradera i vinter. Bland annat såldes en outfit som tillhört Timbuktu, sångaren som på sistone varit aktuell i TV-programmet Så Mycket Bättre, och som programledare i just Musikhjälpen. Men Posten har lite problem med att skicka rariteterna rätt...

 • Undvik att bli lurad när du gör affärer på nätet

  Bedrägerierna på det svenska nätet blir tyvärr inte mindre. Hur vet man egentligen när man håller på att bli lurad...?

 • TV4 hälsar på hos Posten i Luleå

  Posten har haft fullt upp i jul, och till och med slagit sitt rekord i antal skickade paket på en dag. TV4 har pratat med ett par anställda på postterminalen i Luleå.

 • Brev och paket stulna ur postcykel i Helsingborg

  Poststölder har vi nämnt en del gånger i bloggen - nu har brev och paket tagits ur en postcykel i Helsingborg medan föraren befann sig i ett trapphus.

 • Svenskar älskar att köpa julklappar på nätet

  Posten klämmer fram ytterligare några nya undersökningar strax innan jul, - denna visar att ungefär var tredje svensk har handlat julklappar på Internet i år.

 • Fler paket än någonsin hos Posten

  Julhandeln på nätet blir allt större, och det märks på antalet skickade paket. Posten har skickat fler paket än de någonsin gjort på en dag.

 • Veckans länkar 2011-12-16

  Böcker, inbrottstjuvar, gröna kuvert och julönskningar - en del av det vi skrivit om på Postguiden den sista tiden!

 • Detta har barnen önskat sig mest av tomten 2011

  Att skicka brev till tomten är något som 100 000 barn vill göra varje år. Med 1000 av årets brev har Posten framställt en lista över de mest förekommande önskningarna.

Ska du skicka paket eller brev? Hitta ett billigt alternativ!
mm
mm
mm
g
Många vet inte om att det finns mer än ett sätt att skicka paket och brev, och är därmed inte medvetna om att det kan finnas ett billigare alternativ just för dem. Det kan göra en stor skillnad för likväl privatpersoner som företag om de väljer rätt transport, och det är just det vi på Postguiden vill hjälpa till med!
+1:a Postguiden på Google+