I förrgår kopierades hela vår webbplats till en ny server hos vårt webbhotell, och igår aktiverades ompekningen av webbadressen. Tanken var att det hela skulle ske "tyst" så att inga uppehåll eller andra problem skulle uppstå, men riktigt så blev det inte.

Enkelt förklarat, fungerade den nya servern på ett aningen annorlunda vis, vilket vårt system inte var anpassat för, och vilket vi inte upptäckte förrän den "nya" sidan var vid liv. Därför kan besökare under den 19 och 20 oktober ha skickats vidare till lite knasiga adresser eller till en sida som visat ett felmeddelande.

Hela gårdagen spenderades åt noggrann felsökning och problemlösning, och idag ska vi ha tagit hand om de sista problemen - så nu ska allt på webbplatsen fungera som det ska igen! Tack vare flytten, ska den även ladda lite snabbare än förut.

Om du har märkt av något av problemen och gör det igen, kan detta bero på att din webbläsare har sparat en felaktig koppling på din dator. Prova då att uppdatera sidan genom att hålla inne CTRL på tangentbordet och trycka F5. Om detta inte fungerar, prova att öppna sidan i en annan webbläsare.